Service

Vakkundig & Voordelig. Bij Bosch Car Service Thuy Deurne kunt u daar van op aan!
Wintercheck

Wintercheck

Met de Wintercheck van Bosch Car Service Thuy Deurne gaat u straks veilig en onbezorgd de winter in. Bij deze technische check-up controleert de technicus uw auto op diverse onderdelen en componenten, die het ’s winters extra zwaar te verduren krijgen en die bepalend zijn voor uw comfort en veiligheid.

Zomercheck

Technische Controle

Bosch Car Service Thuy Deurne biedt een betaalbare technische controle zonder verborgen kosten. Zijn er aandachtspunten? Dan adviseren wij u hierover. Voldoet uw auto niet aan de wettelijke eisen, dan overleggen wij met u over welke reparatie noodzakelijk is en wat de kosten hiervoor zijn.

Reparaties

Reparaties

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle soorten reparaties. Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributie of het stellen van het diagnose. Wij regelen het snel een betaalbaar.

Remmen

Remmen

De ontwikkeling van remsystemen is bij Bosch Car Service Thuy Deurne altijd een speerpunt. Bosch Car Service biedt autofabrikanten een compleet remmen programma, van losse componenten tot complete remsystemen bestaande uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen.

Distributieriem

Distributieriem

De distributieriem is een essentieel onderdeel van de motor. Deze zorgt namelijk voor een optimale samenwerking tussen de krukas en de nokkenas. Wanneer de distributieriem niet tijdig vervangen wordt kan deze breken, waardoor de motor van binnen ernstig wordt beschadigd.

Diagnose

Diagnose service

Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij Bosch Car Service Thuy Deurne kunnen we bij alle merken en modellen de diagnose stellen. Als merk onafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens.

Inbouwservice

Carrosserie

Schade oplopen met uw auto is nooit leuk. Het komt altijd op het verkeerde moment en het is gewoon erg zonde als u gesteld ben op de waarde van uw auto. Dat realiseren wij ons heel goed en daarom zullen wij ervoor zorgen dat uw auto weer piekfijn in orde wordt gemaakt en zullen we het ongemak tot het minimum beperken.

Bandenwissel

Bandenwissel

Banden zijn het enige onderdeel van de auto waarmee u met het wegdek verbonden bent. Een goede conditie is dan ook van levensbelang. Een goed profiel verkleint de remweg en kan daarmee ongelukken voorkomen.

Airco

Aircoservice

Nare geurtjes in uw auto? Grote kans dat bacteriën, schimmels en andere micro-organismen zich in het systeem hebben genesteld. Dat kan leiden tot niezen, hoesten en irritatie van de ogen. Ook kan het een nare, muffe lucht veroorzaken.

Sluiting van alle afdelingen

Beste klant,

Momenteel maken we allen een ernstige gezondheidscrisis mee.
Thuy Deurne stelt de gezondheid van zijn werknemers, klanten en leveranciers voorop.
Om onze bijdrage te doen in de algemene bestrijding gaan wij over tot  een aantal dringende maatregelen.

Vandaag 17/3/2020 om 18u sluit onze Dex Showroom, onze carrosserie afdeling en onze Bosch Car Service atelier, voor een periode van minstens 2 weken en zullen dus ten vroegste terug openen op 3 april 2020.

De voertuigen die op dit ogenblik in de werkplaats aanwezig zijn, zullen onmiddellijk worden afgewerkt. Onze medewerkers zullen u persoonlijk informeren over het verdere verloop en de praktische afspraak om uw wagen terug in ontvangt te nemen. Tevens zullen wij opnieuw contact met u opnemen om de gemaakte afspraken te verplaatsen van zodra Thuy Deurne zijn normale  activiteiten terug kan opstarten.

Uiteraard blijft ons volledig wagen aanbod online actief op www.dex.be.
Al uw commerciële vragen zullen  behandeld worden en u kan een voertuig naar keuze reserveren.
Wij blijven voor alle vragen online beschikbaar via www.thuy.be en per e-mail info@thuy.be

Wij danken alvast voor het begrip.

Veerle Thuy
Directeur
Thuy Deurne NV