Reparatieservice bij Bosch Car Service Thuy Deurne

Kennis en apparatuur

Wanneer u een reparatie aan uw voertuig heeft, is het goed dat u één adres heeft waar u altijd terecht kunt: Bosch Car Service Thuy Deurne. Geen probleem is ons onbekend, geen reparatie te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren.

Ondersteuning van Bosch

Het netwerk van Bosch Car Service Thuy Deurne in België wordt elke dag ondersteund door Bosch, de grootste leverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals batterijen en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken.
Door deze samenwerking is Bosch in staat om Bosch Car Service te ondersteunen, zodat de garages elke dag beschikken over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden. Of uw voertuig nieuw of oud is, het is altijd in goede handen bij Bosch Car Service!

Opleidingen om up-to-date te blijven

Kennis moet altijd actueel gehouden worden. Daarom worden er per aangesloten garage per jaar minimum zes cursussen gevolgd. Door de grote diversiteit aan trainingen kan een Bosch Car Service garage onderhoud en reparaties uitvoeren aan alle merken auto’s.

Als nieuw na een reparatie

Na een reparatie van Bosch Car Service is uw auto weer als nieuw. De monteurs leveren dezelfde kwaliteit als bij het onderhoud van uw auto, met gebruikmaking van originele of hoogwaardige Bosch-onderdelen. Dit doet uw Bosch Car Service met alle benodigde vakkennis, gereedschappen, apparatuur en software. Ook heeft u garantie op de gemonteerde onderdelen en de uitgevoerde reparatie en behoudt u – indien van toepassing – uw fabrieksgarantie. Zo kunt u zorgeloos van uw auto blijven genieten.

Sluiting van alle afdelingen

Beste klant,

Momenteel maken we allen een ernstige gezondheidscrisis mee.
Thuy Deurne stelt de gezondheid van zijn werknemers, klanten en leveranciers voorop.
Om onze bijdrage te doen in de algemene bestrijding gaan wij over tot  een aantal dringende maatregelen.

Vandaag 17/3/2020 om 18u sluit onze Dex Showroom, onze carrosserie afdeling en onze Bosch Car Service atelier, voor een periode van minstens 2 weken en zullen dus ten vroegste terug openen op 3 april 2020.

De voertuigen die op dit ogenblik in de werkplaats aanwezig zijn, zullen onmiddellijk worden afgewerkt. Onze medewerkers zullen u persoonlijk informeren over het verdere verloop en de praktische afspraak om uw wagen terug in ontvangt te nemen. Tevens zullen wij opnieuw contact met u opnemen om de gemaakte afspraken te verplaatsen van zodra Thuy Deurne zijn normale  activiteiten terug kan opstarten.

Uiteraard blijft ons volledig wagen aanbod online actief op www.dex.be.
Al uw commerciële vragen zullen  behandeld worden en u kan een voertuig naar keuze reserveren.
Wij blijven voor alle vragen online beschikbaar via www.thuy.be en per e-mail info@thuy.be

Wij danken alvast voor het begrip.

Veerle Thuy
Directeur
Thuy Deurne NV