Technische Controle bij Bosch Car Service Thuy Deurne

technische controle thuy

Technische controle: veilig op weg met Bosch Car Service Thuy Deurne

Hoewel voertuigen steeds moderner en veiliger worden, is het nog steeds verplicht om het voertuig regelmatig te laten controleren. In 1933 is hiervoor de technische autokeuring in het leven geroepen. Om uw wagen voor te bereiden op de technische keuring, kan Bosch Car Service Thuy Deurne een technische controle van uw auto doen.

Een betaalbare technische controle

Bosch Car Service Thuy Deurne biedt een betaalbare technische controle zonder verborgen kosten. Zijn er aandachtspunten? Dan adviseren wij u hierover. Voldoet uw auto niet aan de wettelijke eisen, dan overleggen wij met u over welke reparatie noodzakelijk is en wat de kosten hiervoor zijn. Bij Bosch Car Service Thuy Deurne weet u waar u aan toe bent.

Wat houdt de technische controle in?

Om uw veiligheid in het verkeer te garanderen, moet elke auto technisch in orde zijn. Middels de technische keuring wordt onderzocht of uw voertuig aan de wettelijke bepalingen voldoet. Wilt u met een gerust hart uw auto laten keuren? Kom dan eerst bij Bosch Car Service Thuy Deurne langs voor de technische controle. Bosch Car Service Thuy Deurne kijkt uw auto na op verschillende elementen, zoals de lichten, de remmen en de veiligheidsgordels. Dit wordt uitgevoerd door goed opgeleide technicus en gebruikmakend van de beste testapparatuur.

Goed en voordelig onderhoud

Goed onderhoud begint bij Bosch Car Service, daar kunt u van op aan! Wij staan voor kwalitatief onderhoud en persoonlijke service. Of het nu gaat om reparatie, diagnose service, controle van de remmen of een bandenwissel.

Uitnodiging gekregen voor een technische keuring?

Heeft u van de overheid een uitnodiging gekregen? En wilt u zeker weten dat uw auto door de keuring geraakt? Maak nu een afspraak voor de technische controle bij Bosch Car Service Thuy Deurne via de afspraak planner.